Plotovanje – štampa velikih formata

 

Štampu velikih formata – plotovanje (linijskih crteža i postera u boji) radimo na HP ploterima poslednje generacije, koji pružaju vrhunski kvalitet visoke rezolucije (2400x2400dpi). Glavna namena je štampa na pvc folijama za brendiranje izloga, svetlećih reklama, cirada, banera i drugih materijala otpornih na vremenske uslove odnosno za spoljnu upotrebu.

Od namena zavisi na kojim materijalima se štampa:

  • PVC folije, samolepljive (mat ili sjajne), koriste se uglavnom u reklamne svrhe, odnosno lepljenje reklamnih tabli, izloga, panoa, kola, promo pultova, roll-up banera. Uglavnom za spoljnu namenu jer su otporne na vremenske prilike.
  • Papir (samolepljivi ili bez lepka) od 80 g/m2 do 250 g/m2, mat ili sjajni. Koristi se najčešće za štampu crteža, postera, plakata i svih materijala koji su za prikazivanje u zatvorenom prostoru.
  • PVC cirada ili mes platno sa ili bez nitni za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cirada. Uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.
  • Štampa na slikarskom platnu odnosno kanvasu koja se koristi za reprodukcije umetničkih dela, stonih zastavica, ali i za razne druge namene i svrhe.

Vršimo uslugu oblepljivanja vaših objekata, lokala, kola.

Mogućnost isporuke na željenu adresu.

Usluga dorade, ringličenje i ojačanje cerade.