Flajeri

 

Flajeri, leci ili lifleti se najčešće izrađuju od ofsetnog i kunsdruk papira (mat ili sjajni).

Mogu se praviti u svim dimenzijama i različitim oblicima, a standardne dimenzije su A6, A5 i A4. Postoje jednobojni, dvobojni, kolorni sa jedne strane ili obostrano kolorni. Takođe se izrađuju iz dva ili više delova (na savijanje).

Flajere/letke/liflete štampamo na papirima od 135g. i 170g.

Flajeri su svima opšte poznata stvar i sa njima se susrećemo svakodnevno.

Obični flajeri spadaju u vrstu jeftinog reklamnog materijala. Na sebi nose Vama i drugima važnu reklamnu poruku, najavu nekog događaja, koncerta, žurke ili nekog dešavanja, slike proizvoda koji reklamirate, opis usluga koje pružate i kontakt podatke firme.

Lepo osmišljen i kvalitetno urađen flajer retko kada bude bačen ili izgubljen. U kreiranju flajera ima puno slobode, od izbora papira, boje, pa do oblika.

U zavisnosti za koje se opcije odlučite, i da li pravite idejno rešenje (dizajn) sami ili uz pomoć naših dizajnera, gotov proizvod možete dobiti za 1 sat.

Deljenje flajera/letaka/lifleta

Ono što nas izdvaja od drugih štamparija je to što imamo razvijenu mrežu za deljenje vaših proizvoda po određenim lokacijama ili delovima grada. U mogućnosti smo da vam obezbedimo i stručan tim promotera koji bi na određenoj lokaciji distributirali vaše letke, kataloge, brošure…

Specijalne cene za štampu i distribuciju.