Brendiranje vozila

 

Brendiranje vozila odnosno auto grafika je štamparska delatnost koja se koristi u komercijalne i privatne svrhe. Auto grafika odnosno brendiranje vozila se može izvršiti na svakom vozilu bilo da je to putnički automobil, motorcikl ilči komercijalna vozila kao što su: kombi pikap ili kamion.

Zašto brendirati vozilo?

  • Reklama pokretna koja će trajati godinama.
  • Ostavljate profesionalni utisak kod vasih kljenata
  • Reklamirate firmu tokom celog dana na različitim lokacijama
  • Skrecete paznju na vasu firmu(prodavnicu,fast food,pekaru…)

Za brendiranje vozila koristimo posebne vektorske skice vozila na kojima radimo predlog brendiranja vozila, odnosno dizajn i pripremu za štampu. Proces se sastoji iz par koraka: dizajn, priprema za stampu, štampa folije i zatim lepljneje.

Po godistu I marki vozila pronalazimo semu(skicu) koja odgovara vasem vozilu, tako da dobijate pravu sliku kako ce vas auto izgledati posle brendiranja

Dizajn za brendiranje vozila (auto grafika) – priprema za štampu

Štampa grafike za brendiranje vozila se vrši na foliji posebno namenjenoj za sasiju vozila. To je ultratanka, termostabilna i jako otporna folija, takozvana “cast” folija.

Prednost folije odnosno brendiranja vozila je ta da folija čuva farbu na vozilu. Pa nakon par godina ukoliko se odlučite za menjanje Vašeg vozila, farba će biti ista kao i dana kada je vozilo bilo izbrandirano.

Brendiranje vozila  može biti parcijalno ili kompletna.

  • Parcijalno brendirane vozila se odnosi na štampu pojedinačnih delova vozila ili samo teksta i logoa .
  • Kompletna auto grafika se odnosi na kompletno brendiranje vozila.

Postoji veliki izbor folija koje nisu namenjene za štampu već imaju odredjenu teksturu i boju. To mogu biti karbon folija, matirane jednobojne folije itd.

Komplatnu uslugu brendiranja vozila (dizajn, štampu i montažu) vrši naš tim. Ukoliko je u pitanju brendiranje komercijalnog vozila potrebno je da nam dostavite logo preduzeća i podatke koje želite da budu prikazani na vozilu.