PC SIRIO je štamparija digitalne i ofset štampe specijalizovana za brzo, kvalitetno i povoljno pružanje grafičkih usluga svojim klijentima.

Osnovani smo 25.12.2005. godine i od tad smo u stalnom rastu. Imamo za cilj konstantno podizanje nivoa kvaliteta svojih proizvoda i usluga. Permanentno težimo da svi naši klijenti, po pristupačnoj ceni i u dogovorenom roku, dobiju kvalitetno dizajniran i odštampan materijal. Veliki broj dugogodišnjih klijenata, konkurentne cene, kratak rok isporuke, kvalitetan rad i dostava na željenu adresu – naša su najbolja preporuka.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je profesionalan odnos prema našim klijentima, poštovanje dogovora i rokova, a posebno dobar odnos cene i kvaliteta koji pružamo.

PC Sirio iz svoje ponuda posebno izdvaja veliki asortiman reklamnog materijalaposlovnih i ličnih poklona. Na vama je da odaberete željeni proizvod sa našeg sajta ili iz kataloga i pošaljete nam podatke koje želite da odštampate. Mi ćemo vam poslati predlog izgleda odštampanog proizvoda i posle vašeg odobrenja uraditi štampu, a odštampane proizvode možemo lično dostaviti ili poslati poštom na željenu adresu.

 • Grafički dizajn i priprema za štampu
  Izrada grafičkog rešenja i priprema za proizvodnju
 • Digitalna tabačna štampa
  Štampa promotivnih, reklamnih i dekorativnih materijala iz tabaka na kolor laserskim mašinama vodećih proizvođača: Xerox, Konica Minolta, Hewlett Packard. Materijali su: vizit karte, flajeri, plakati, katalozi, prospekti, brošure, kalendari, pozivnice, nalepnice…
 • Offset štampa malih i velikih formata (vizit karte, memorandumi, brošure, flajeri, katalozi, posteri, knjige, koverte, otpremnice, blokčići, sveske, ncr blokovi, radni nalozi…)
 • Sito štampa
  na tekstilu: majice, polo majice, kačketi, kape, dukserice, jakne, prsluci, radna odela, torbe, kišobrani…
  papiru:  fascikle, kese, nalepnice …
  plastici: PVC kartice, PVC kese, ambalaža, kutije, olovke, upaljači …
  drvetu: privesci, rokovnici, kutije…
  metalu: razne pločice, privesci, olovke…
  koži: rokovnici, torbe…
 • Štampa velikih formata iz rolne
  Štampa reklamnih i dekorativnih materijala iz rolne na solventnim i ink jet ploterima. Materijali su: tehnički crteži, foto tapete, štampa na platnu, foto posteri, roll-up baneri, PVC nalepnice…
 • Reklame
  Svetleće reklame, A panoi, reklamne cerade, auto grafika, brendiranje izloga, brendiranje enterijera, 3d grafika, firmopis…
 • Isecanje PVC folija koje služe za ispisivanje izloga, reklama, banera, brendiranje automobila… kao i posebnih vrsta flok i flexo folija pogodnih za dekoraciju ili štampu tekstila.
 • Promotivni materijali
  Štampa Vašeg logo-a i podataka na promotivnim materijalima: olovke, upaljači, kalendari, kese, majce, ID kartice…

Ako imate neku ideju koju ne znate sami kako da realizujete ili ne znate kako i od čega da napravite, kontaktirajte naš tim koji će vam izaći u susret i realizovati vaše želje.