Dekorativni kamen

 

Dekorativni kamen svojom lepotom u potpunosti odslikava teksturu i izgled prirodnog kamena. Pružajući korisniku mogućnost da se sa manje novca dočara duh elegancije i prirodnosti prostora.

JEDNOSTAVNOST OBRADE I UGRADNJE

Za obradu i postavljanje dekorativnog kamena nije se potrebno posebno specijalizovati kao što je to slučaj sa prirodnim kamenom. Ugradnju može vršiti svaki keramičar:
– čišćenje i odmašćivanje zida
MOGUĆNOST ODABIRA MODELA

Kalupi za odlivanje dekorativnog kamena rade se direktnim odslikavanjem reljefa prirodnog kamena, što nam je sa jedne strane omogućilo da zadržimo prirodnu formu, a sa druge da paletu boja dekorativnog kamena znatno proširimo u odnosu na prirodni.
KRATKI ROKOVI ISPORUKE

Prednost domaće proizvodnje su kratki rokovi isporuke u odnosu na uvoznike kojima je potrebno više vremena da organizuju nabavku, transport i uvoz. U našem slučaju nisu potrebne nedelje.  dekorativni kamen u najkraćem roku mozete preuzeti

Nudimo kompletnu brigu o uređenju vašeg životnog ili poslovnog prostora. Naš dekorativni kamen je ekološki i nije štetan po okolinu.

U ponudi imamo vise različitih modela. Materijal isporučujemo i na kućnu adresu i po dogovoru ugrađujemo u prostoru koji vi želite.

Nudimo vam:

idejna rešenja,

Brzu isporuku,

Kvalitet dekorativnog kamena,

Najpovoljniju cenu na tržištu,

Veliki izbor modela,

Vaše je samo da nas pozovete i mi preuzimamo brigu o vama i uređenju vašeg prostora.